Artisans in Residence
Every now and then CABINET invites les artisans et les artistes du quartier to present their work.


#13 -
4de biënnale van De WINTERZAKJES 2019
4ième biennale des SACHETS D’HIVER 2019

Happy New Hair ! Hout Vasthouden ! Je Touche Du Bois !
Verpakt door / Emballés par Cut Me & Cabinet


(NL)
Kapsalon Cut Me en restauratieatelier Cabinet brengen opnieuw een origineel kerstcadeau voor mensen met weinig ideeën en ook weinig geld. Wat 6 jaar geleden startte als een bescheiden initiatief in de marge van de Brusselse Kerstmarkt (ook gekend als Winterpret / Plaisirs d’Hiver) gaat voortaan verder als een heuse biënnale. Elk Winterzakje / Sachet d’Hiver in deze unieke kerstcollectie bevat een onvervalst specimen uit de werkplaatsen van deze artisans uit de Vlaamsesteenweg. Onder het motto Happy New Hair verkoopt Cut Me haarlokken van bijzondere bezoekers van het kapsalon. Hout Vasthouden! / Je Touche Du Bois! is de leuze bij de houtschaafkrullen van de uitzonderlijke meubels waarmee Cabinet u het nieuwe jaar in stuurt.
Alle waren komen uit eigen werkplaats en zijn 100% biologisch. Deze onbehandelde en afbreekbare streekproducten veranderen van eigenaar voor de democratische prijs van 1 euro per zakje.
Naast de eigen oogst brengt Cut Me ook een uitgelezen selectie houtkrullen van Cabinet, net zoals Cabinet ook een eigenzinnig aanbod haarlokken van Cut Me aanbiedt. Deze zakjes worden verkocht voor de prijs van 1,50 euro: een kleine meerkost voor transport en administratie maar een grote stap vooruit in de lokale micro-economie.

Aarzel niet! De actie loopt tot 6 januari 2019

Kapsalon CUT ME, Brussels, **32 (0)472 27 57 60
Restauratieatelier CABINET, Vlaamsesteenweg 83 rue de Flandre 1000 Bxl, **32 (0)476 36 29 09